Costa Dorada

De Gouden Kust, gelegen in het oosten van Spanje, heeft brede zandstranden en een ruime keus aan mooie appartementen en vakantiewoningen. De bekende badplaatsen Salou en Cambrils vind je ook hier. Zon, strand en een uitbundig nachtleven is wat de Costa Dorada te bieden heeft. Maar er is meer.

Tarragona Costa Dorada

Rust en een groene omgeving vind je in La Pineda. Het strand van bijna vier kilometer lang heeft fijn zand, helder water en heerlijke schaduwplekken onder pijnbomen. Of bezoek het vissersdorp L’Ametlla de Mar: snorkelen in een van de prachtige baaien is slechts een van de tips die we voor je hebben.
Ametlla de mar haven

In Montserrat bevindt zich het klooster met het beroemde beeld van de Zwarte Madonna. Meer dan een miljoen bezoekers trekken daar elk jaar heen. Ten noorden van Terragona liggen de Císter kloosters, een daarvan is open voor toeristen, Santes Creus. Er is een honderd kilometer lange route voor fietsers en wandelaars langs alledrie de kloosters.

 

7 mensen vinden dit leuk
Deel dit artikel: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Over Thijs van Oss

Ik ben sinds 2009 werkzaam bij Interhome en sinds juli 2013 als Country Manager verantwoordelijk voor Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Ik reis graag en ook hardlopen en zeilen behoren tot mijn favoriete vrijetijdsbestedingen.
Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>