Wintersportvakantie in luxe sferen in overweldigend Zwitserland!

Verse sneeuw in de bergen tijdens uw wintersportvakantie

Verse sneeuw in de bergen tijdens uw wintersportvakantie

Er gaat niets boven een heerlijke luxe wintersportvakantie. Steeds meer mensen kiezen tijdens de wintersportvakantie voor een ruim vakantiehuis voor meerdere personen. Dit is niet alleen voordeliger, maar ook veel gezelliger!!  De luxe varieert van een privé sauna, een wellnesscentrum op het complex tot een luxueus vakantiehuis aan de piste. Vooral in Oostenrijk en Zwitserland wordt het steeds populairder om samen met vrienden, familie of collega’s een chalet of appartement te huren.

 

Een wintersportvakantie is perfect voor het ultieme vakantiegevoel. Het is een combinatie van genieten van het prachtige landschap en daarnaast lekker actief bezig zijn. De meeste mensen kiezen ervoor om te gaan skiën of snowboarden, maar ook langlaufen, schaatsen, rodelen en wandelen zijn populaire activiteiten tijdens de wintersport. Belangrijk is dat het een sneeuwzeker gebied is, de temperaturen aangenaam zijn en dat het een groot skigebied is met veel faciliteiten. Populaire skigebieden in Zwitserland zijn Porte du Soleil, Aletsch, Crans-Montana-Aminona, 4 Vallées, Matterhorn Ski Safari en Saastal.

wintersportvakantie

Prachtig chalet voor een luxe wintersportvakantie

4 Vallées (ookwel Les Quatre Vallées) is één van de grootste aaneengesloten skigebieden in Zwitserland. Dit skigebied is voor iedereen toegankelijk, of je nou gevorderd bent of een beginnende skiër of juist een snowboarder bent. Les Quatre Vallées heeft een lift van 3330 meter hoogte en dat maakt dit skigebied zeer sneeuwzeker.

Naast skiën en sneeuwzekerheid is de après-ski ook erg belangrijk. Verbier is het grootste dorp rondom het skigebied Les Quatre Vallées met een levendige après-ski. het stikt hier van de talloze restaurants, bars en winkels. Verbier is de uitgekozen plek voor de combinatie van skiën en après-ski.

Nog geen skivakantie geboekt voor de kerst- of voorjaarsvakantie? Interhome nog een aantal leuke en luxueuze appartementen beschikbaar in Zwitserland. Kijk voor je volgende wintersportvakantie snel op onze website.

 

 

1 persoon vindt dit leuk
Deel dit artikel: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone
Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>