Citytrip naar de mooiste kerstmarkten van Europa!

 

kerst

Londen, Praag, Wenen, Parijs, Berlijn! Europa kent enkele schitterende steden voor een citytrip. De genoemde steden kennen ook allemaal verschillende sfeervolle kerstmarkten. De Duitse kerstmarkten maar ook Londen, Praag en Wenen behoren op het gebied van kerstsfeer tot de absolute top. Hieronder vind je alvast wat inspiratie voor een weekendje weg met Interhome naar de grootste, bekendste en meest sfeervolle kerstmarkten.

Londen

Een citytrip naar Londen is altijd een must, maar van 1 november 2014 tot en met 3 januari 2015 is het extra gezellig en sfeervol in Londen. De kerstverlichting vind je over de gehele stad en de winkeletalages krijgen speciale decoratie. De kerstmarkt ‘Winter Wonder Land’ is meer dan de moeite waard. Bovendien worden overal in de stad schaatsbanen aangelegd. Interhome biedt verschillende accommodaties aan met scherpe prijzen in deze prachtige stad. Klik hier voor het volledige aanbod

Een topper is het Appartement St Marks ★★★★, een luxe accommodatie in de wijk South Kensington.
appl

 

 

 

 

 

 

Keulen

Keulen staat bekend om haar Dom, maar ook om de zes grote kerstmarkten die gedurende de kerstperiode in de stad te vinden zijn. De Neumarkt, de Altermarkt en Rudolfplatz zijn de bekendste, maar ook de drijvende kerstmarkt op de Rijn is een must. Je wandelt gemakkelijk van de ene naar de andere kerstmarkt of je kan gebruik maken van het openbaar vervoer. De kerstmarkten staan tevens synoniem voor lekkere hapjes en streekproducten. De kerstmarkt in Keulen is geopend van 24 november tot en met 23 december. Ook hier kan je met Interhome genieten van een eigen stadsappartement.

Brussel

Ook in België zijn mooie kerstmarkten te vinden. Brussel is op dit gebied de topper van België waarbij de jaarlijkse kerstmarkt op de schitterende Grote Markt in Brussel wordt georganiseerd. Ook worden de vele kraampjes prachtig verlicht tijdens de Electrabel Nachten en de Electrabel Rendez-vous, en artiesten treden op in de binnenstad van Brussel. Winterpret en de kerstmarkt van Brussel vinden plaats op de Grote Markt, de Beurs, het Muntplein, het Sint-Katelijneplein en de Vismarkt van 28 november 2014 tot en met 4 januari 2015. Interhome biedt verschillende appartementen in Brussel aan voor een heerlijk weekendje weg. Klik hier voor alle stadsappartementen in Brussel.

Een aanrader voor een heerlijk verblijf is Appartement Bourse ★★★ een luxe accomodatie vlakbij de kerstmarkt.

Praag

Deze populaire bestemming voor een citytrip biedt een niet te missen evenement voor de echte kerstliefhebber. De Tsjechen zijn namelijk dol op kerst ende kerstmarkt op het Oude Plein in Praag is een echte aanrader. De Praagse kerstmarkt wordt gekenmerkt door de verlichte blokhutten en kerstbomen en zijn kindvriendelijke sfeer. De kinderen kunnen namelijk met authentiek Tsjechisch speelgoed spelen en de dieren verzorgen in de kerststal. De kerstmarkt gaat door van 29 november 2014 t/m 1 januari 2015. Met Interhome verblijf je hier in gezellige accommodaties met scherpe prijzen. Bekijk hier het aanbod in Praag.

Wenen

Ten slotte is de prachtige Oostenrijkse hoofdstad Wenen uitermate sfeervol tijdens de kerstperiode. De 700 jaar oude Wiener Christkindlmarkt op het grote plein voor het stadhuis is alle dagen geopend van 10u. tot 21u30. en dit tot 24 december 2014.

Een prachtig appartement in Wenen is Appartement Am Margaretenplatz ★★★. Een sfeervol appartement op loopafstand van alle bezienswaardigheden.

Knipsel
Verder biedt Interhome accommodaties aan in alle andere grote steden tijdens de kerstperiode zoals Parijs, Frankfurt, Budapest en Barcelona. Geniet deze winter dubbel van de kerstsfeer in uw gezellig Interhome appartement!

1 persoon vindt dit leuk
Deel dit artikel: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone
Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>