Vliegtuigspotten in Uitgeest

Als inkoper bij Interhome bezoek ik regelmatig de woningen en vakantieparken die te boeken zijn op onze website om te controleren of er nog wordt voldaan aan de hoge eisen die wij aan een accommodatie stellen. Recentelijk heb ik een bezoekje gebracht aan vakantiepark De Meerparel in Uitgeest.

uitgeestIk was in Amsterdam en dacht ik rij even door, het is tenslotte maar een half uurtje rijden. Hoe verrassend dat je in zo’ n korte tijd vanuit het  centrum van een wereldstad midden in de natuur staat.  Het Zwaansmeer & Uitgeestermeer liggen op een steenworp afstand. Er lagen mensen lekker op het strand, het was dan ook erg mooi weer die dag. Je zag ook allemaal leuke sloepjes varen, die zijn volop te huur in de omgeving. Toen ik op een terras aan het lunchen was zag ik de vliegtuigen over komen, echt een top locatie voor vliegtuigspotters. Wat mij betreft is dit park een echte aanrader voor gezinnen met kinderen. Met een verblijf van een week kom je nog tijd tekort.

Wees de eerste die dit leuk vind
Deel dit artikel: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Over Angela Vergouwen

Geboren en getogen Zeeuwse. Deze provincie heeft dan ook mijn persoonlijke voorkeur om er lekker een weekje tussen uit te gaan. Na diverse banen in binnen- en buitenland ben ik in 2012 van start gegaan als product manager bij Interhome. Ik zal de lezers van dit blog regelmatig gaan verrassen met tips over de mooiste regio's en de meest sfeervolle huizen die ik tijdens mijn inkoopreizen door Nederland, Belgie en Luxemburg tegen kom.
Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>