Het WK Voetbal staat weer voor de deur

voetbalHet grote voetbalfeest gaat bijna van start. De selectie van Louis van Gaal is bijna rond en het oranje legioen is er klaar voor. Het WK voetbal in Brazilie begint al over minder dan 5 weken. Het internationale team van Interhome bereidt zich er weer op voor. Gaan de Zwitsers van ons hoofdkantoor hoge ogen gooien in poule E? Gaan de Belgen voor die lang verwachte verassing zorgen in poule H of gaat Nederland naar de finale?

Het zal u niet verwonderen dat onze collega’s u de komende tijd van alle vorderingen van hun nationale team op de hoogte zullen houden. We vertellen u waar u de leukste publieksevenementen kunt vinden om gezamenlijk naar de wedstrijden te kijken en vertellen u alles over de vorderingen van de diverse teams.

En wilt u toch op vakantie? Als het aan Interhome ligt hoeft u ook op vakantie niets te missen van het WK voetbal. De beste vakantiehuizen met satelliet televisie en bbq vindt u hier.
Het volledige voetbalschema staat op hier.

Onze collega Sabrina Gubler zal twee weken in Brazilie aanwezig zijn en u via onze Instagram pagina de leukste foto’s toesturen. Kijk op http://instagram.com/interhome#.

 

Wees de eerste die dit leuk vind

Deel dit artikel: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

About Stijn Jansen

Geboren in de jaren 80 in Oosterhout, midden in het mooie Brabantse landschap vlakbij Breda. Sportief ingesteld, waterpolo is de grote favoriet.
Werkzaam in de recreatiebranche. Begonnen in 1995 als all round medewerker bij de Efteling, via diverse bedrijven als Duinrell, ID&T en Stena Line, nu werkzaam als commercieel manager bij Interhome.
Vakantie is de mooiste tijd van het jaar en het is mooi om daar elke dag mee bezig te kunnen zijn. Ik ben in november 2013 begonnen bij Interhome en werd verrast door het veelzijdige aanbod. Elke dag dat ik met het aanbod bezig ben krijg ik weer zin om op vakantie te gaan.

Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *