Top 5 vakantiehuizen voor een romantisch uitje met wellness

Wellness is goed voor lichaam en geest! Geef deze Valentijn je vriend of vriendin het ultieme liefdescadeau. Wij hebben een selectie gemaakt van onze 5 mooiste vakantiehuizen met een romantische omgeving die je helemaal tot rust laten komen.

Laax-Films-Falera regio

Referentiecode CH7017.650.2 – Deze residentie biedt een combinatie tussen luxe en een top locatie. Op het dakterras kun je het hele jaar genieten van een panoramisch uitzicht. Naast ontspanning kun je er ook op uit gaan en je bezig houden met een van de vele sport- en vrijetijdsactiviteiten waar de Laax-Flims-Falera regio om bekend staat.

zwitserland thermaal bad

Referentiecode CH1961.423.1 – Deze ruime en comfortabele woning biedt een heerlijke wellness gelegenheid met een thermaal bad.

miami florida

Referentiecode US3415.150.4 – Luister naar de golven wanneer je op het strand van Florida ligt. Deze residentie in Miami Beach heeft verschillende luxe faciliteiten zoals zonnebanken, een sauna, jacuzzi en een fitness studio. Hier zijn meerdere appartementen beschikbaar.

zuid engeland

Referentiecode GB5555.606.1 – Dit prachtige appartement in Zuid Engeland ligt direct aan het strand. Er is een binnenzwembad, sauna, jacuzzi en een fitness studio aanwezig.

penthouse spanje

Referentiecode ES9725.301.5 – Dit prachtige en moderne penthouse in Spanje heeft panorama zicht op zee, het dal en het landschap. Het huis heeft een privé terras en ligt op 8km van het strand. Er zijn meerdere zwembaden en wellness gelegenheden aanwezig.

Wees de eerste die dit leuk vind
Deel dit artikel: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone
Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>