De gezelligste plekken om het WK voetbal te kijken

Het is bijna zover. De wereldkampioenschappen voetbal in Brazilie komen steeds dichterbij. Bereid je nu vast voor en beleef het WK op de gezelligste plekken van het land. Ben jij iemand die het voetbalfeest graag met anderen viert? Lees dan verder. Interhome tipt je de leukste plekken om live voetbal te kijken.
Wilt u het Nederlands elftal blijven volgen en geen wedstrijd missen van de Oranje Leeuwen? Bekijk dan gauw het speelschema.

wk

 

 

 

 

Mijn persoonlijke tips om live voetbal te kijken in Nederland.

Heinekenplein – Amsterdam

Het Heinekenplein ligt achter de Heineken Experience in de Pijp. Dit gebied is bekend omdat hier het grootste aantal café’s en restaurants per vierkante meter van Holland is. Hier vindt u vele kroegen waar u tussen Holland-fans van alle leeftijden voor het Nederlands Elftal kunt juichen. Op het Heinekenplein zitten diverse café’s naast elkaar. Het is een geweldige plek om een biertje te drinken, Holland-supporters te ontmoeten en naar het Nederlands Elftal te kijken.

Strandzuid – Amsterdam

Strandzuid is één van de stadsstranden van Amsterdam. Op een zonnige dag kunt u ontspannen in de zon met een hapje en een drankje, beachvolleyballen of pootjebaden in het koele water. Tijdens EK’s en WK’s verandert dit strand in een populaire ontmoetingsplek voor oranjefans. U moet bij de ingang een kaartje kopen om het feest mee te vieren. In ruil daarvoor kunt u de wedstrijd bekijken met uw voeten in het zand en uw gezicht in de zon. Een DJ zorgt ervoor dat het feest nog de hele nacht doorgaat.

Stadhuisplein – Rotterdam

Als je in Rotterdam wilt kijken is het Stadhuisplein een aanrader. Het Stadhuisplein is omgetoverd tot evenemententerrein met schermen op de terrassen én grote schermen op het plein zelf. Als Nederland wint breekt hier een waar volksfeest uit. Een aantal mensen sprongen vier jaar geleden nog ‘traditiegetrouw’ in de fontein op het Hofplein. Dat belooft een spetterend feest, mocht Nederland wereldkampioen worden!

Brabant

Eindhoven, Breda, Tilburg of Den Bosch, in deze gezellige Brabantse steden is het altijd feest en zeker als het Nederlands elftal moet voetballen. Kijk in een van de gezellige kroegjes of kom kijken op een van de grote schermen op de vele sfeervolle pleinen in deze steden.

Begeef je naar deze geweldige plekken op de dagen dat het Nederlands elftal moet spelen:

3 mensen vinden dit leuk
Deel dit artikel: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Over Stijn Jansen

Geboren in de jaren 80 in Oosterhout, midden in het mooie Brabantse landschap vlakbij Breda. Sportief ingesteld, waterpolo is de grote favoriet. Werkzaam in de recreatiebranche. Begonnen in 1995 als all round medewerker bij de Efteling, via diverse bedrijven als Duinrell, ID&T en Stena Line, nu werkzaam als commercieel manager bij Interhome. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar en het is mooi om daar elke dag mee bezig te kunnen zijn. Ik ben in november 2013 begonnen bij Interhome en werd verrast door het veelzijdige aanbod. Elke dag dat ik met het aanbod bezig ben krijg ik weer zin om op vakantie te gaan.
Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>