10 onmisbare apps voor jouw vakantie!

Blog_Best-holiday-apps

Ga goed voorbereid op vakantie! Interhome heeft de top 10 onmisbare Apps voor jouw volgende vakantie op een rij gezet. Alle onderstaande Apps zijn bovendien gratis beschikbaar voor zowel Apple en Android toestellen!

1. Gogobot – Stad & Reisgids

Handige reisgids App die locaties toont waar je in de omgeving kunt eten, verblijven en/of bezichtigen. De App heeft een filteroptie waarbij je kan zoeken op afstand en je kan ook aangeven wat voor type reiziger je bent.

2. Zwitserse parken

Een App met de grootste selectie wandel, fiets, e-fietstochten en speciale excursies voor het hele gezin. Verken de Zwitserse parken en verschillende natuurlijke en culturele hoogtepunten. Indien je de gewenste tour van tevoren hebt gedownload, kunnen de rondleidingen ook offline gebruikt worden. Alle routes zijn tevens bereikbaar met het openbaar vervoer.

3. Skymap

Sky Map is een ‘hulpprogramma’ voor het vinden van sterren en planeten. Op het scherm komen alle namen van de stelsels te staan en je kunt ook zoeken op naam van een planeet of ster.

4. MapMyFitness

Geïntegreerde GPS-technologie waarbij hardlopers, fietsers en wandelaars hun workouts nauwkeurig kunnen volgen. Hiernaast heb je toegang tot een database van lokale routes, online training materialen, evenementen en nog veel meer. Daarnaast kunnen gegevens van meer dan 400 apparaten zoals Jawbone, Garmin, Polar en Fitbit worden geïmporteerd.

5. LibriVox

Toegang tot meer dan 15.000 gratis audioboeken in meer dan 30 verschillende talen die via het internet kunnen worden afgespeeld of gedownload voor later gebruik. Onder hen zijn klassieke bestsellers en schatten die niet meer gedrukt worden. Je kan sorteren op titel, auteur of genre en er kan ook worden gezocht op trefwoorden.

6. Packing List

Nooit meer iets vergeten in te pakken! De App toont een uitgebreide lijst met artikelen die zijn onderverdeeld in categorieën zoals kleding, persoonlijke hygiëne, EHBO-kit, enz. De persoonlijke inpaklijsten kun je een naam geven en gelijk naar je eigen mail sturen.

7. Wifi Finder

Geen hoge roaming kosten op je rekening! De App scant voor zowel gratis als betaalde Wi-Fi-hotspots in de omgeving. De resultaten kunnen worden gefilterd op locatie (café, hotel, enz.) of het type provider. Deze handige App is beschikbaar voor zowel mobiele telefoons als tablets. 

8. ToiletFinder

De snelste en eenvoudigste manier voor het vinden van een openbare badkamer of toilet. De ToiletFinder laat je precies zien waar je heen moet. In deze App zijn meer dan 70.000 wc’s te vinden.  

9. Millionaire Quiz 2

Test je kennis! Deze App biedt een ongelooflijke variëteit van vragen uit 3 moeilijkheidsgraden en is beschikbaar in diverse talen.

10. Kruiswoordraadsel German

Onbeperkt combinaties maken met een zeer uitgebreide selectie van woorden en 3 moeilijkheidsgraden. De rastergrootte kan naar wens worden ingesteld van 3×3 tot 25×25 tekens.

Wees de eerste die dit leuk vind
Deel dit artikel: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone
Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>