Een romantisch weekendje weg met je Valentijn

14 februari is het Valentijnsdag, het jaarlijks terugkerende feest van de liefde. Terwijl de nuchtere mensen onder ons denken dat Valentijnsdag vooral bedacht is door bloemisten over de hele wereld, denken de romantici onder ons dat een Heilige, genaamd Bisschop Valentine of Terni, de bedenker is. Deze bisschop leefde in de 3e eeuw in Rome, in de tijden dat Christenen werden vervolgd en vermoord tijdens het Romeinse Rijk. Toch ging deze bisschop door met het trouwen van stellen volgens het Christelijke geloof en gaf hij hen bloemen vanuit zijn tuin. St. Valentine stierf op 14 februari in 268.

Valentine_s_day_470x246

Tegenwoordig genieten vrouwen van over de hele wereld van de bloemen of bijzondere diners die ze krijgen aangeboden op Valentijnsdag. Zelfs alleen een kaartje geeft vrouwen al een speciaal gevoel, uiteindelijk gaat het om de gedachte, meer dan al het andere.

Indien u eens wat anders zoekt dan de standaard bloemen of parfum, geven wij hierbij een leuke suggestie: boek dit jaar eens een romantisch weekend of een citytrip voor 2 personen in 1 van Europa’s mooiste bestemmingen waar u tegen uw geliefde kan zeggen: “Be my Valentine”!

Romantische en leuke ideeën voor Valentijnsdag zijn maar een klik van u verwijderd: www.interhome.nl/valentijnsdag

1 persoon vindt dit leuk
Deel dit artikel: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone
Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>