Ontdek wat Oostenrijk te bieden heeft tijdens het Eurovisiesongfestival.

Sinds 24 mei 1956 is het Eurovisiesongfestival een jaarlijks liedjesfestijn. Dit jaar wordt de 60ste editie van het Eurovisiesongfestival! Nederland eindigde vorig jaar met Ilse DeLange en Waylon(the Common Linnets) op een welverdiende tweede plek in de finale in Kopenhagen. In totaal won Nederland al vier keer het Eurovisiesongfestival. De winnaar van vorig jaar werd Conchita Wurst die namens Oostenrijk zong met het nummer ‘Rise Like a Phoenix’. Hierdoor wordt het welbezochte festival dit jaar gehouden in de Oostenrijkse hoofdstad, Wenen.

Oostenrijk is de ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van water- en bergsport. Vanuit uw vakantiehuis in Oostenrijk kunt u prachtige wandelingen maken door de bergen, uitrusten aan een van de vele meren en genieten van de gezonde berglucht.

Ontdek de geboorteregio van Conchita Wurst.
In deze prachtige vakantieregio vindt u talloze mogelijkheden voor sport en recreatie. Kies bijvoorbeeld voor een wandeling op de Grünberg en geniet van het adembenemend uitzicht.
Bekijk onze accommodaties: http://www.interhome.nl/oostenrijk/opper-oostenrijk/

Verken het indrukwekkende Wenen
Ben je van plan naar het festival te gaan en zoek je nog een geschikte accommodatie?
Bekijk onze accommodaties in Wenen: http://www.interhome.nl/oostenrijk/wenen/

Bekijk hier het winnende optreden van 2014 terug:

1 persoon vindt dit leuk
Deel dit artikel: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone
Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>