Klaar met het slapen in een tentje op Lowlands

NL3896.300d_s[1]   NL3896.500c_s[1]

NL3896.300a_s[1]   Knipsel

Binnenkort is het weer zo ver, de 23e editie van Lowlands op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2015 in Biddinghuizen, Flevoland. Lowlands is begonnen als een ‘’klein’’ feestje, maar is inmiddels zeker een van de grootste, meest bekende en meest bezochte popfestivals van Nederland. In 2011 waren de tickets zelfs binnen 2 uur uitverkocht, terwijl de bands nog niet eens bekend waren. Het maakt de festivalgangers helemaal niks uit, zolang ze er maar bij zijn.

Het concept van Lowlands: zap-televisie. ‘ Here we are, now entertain us’. Het festival draait om saamhorigheid, authenticiteit en culturele beleving. Dit is goed gelukt, want vanwege het enorme succes en populariteit wordt dit festival sinds 1993 jaarlijks in Biddinghuizen op het evenemententerrein van Walibi gehouden.

In eerste instantie draaide het 3-daagse festival alleen om muziek, maar dit is niet meer het enige vermaak. Naast optredens van bekende muziekartiesten zijn er ook een aantal tenten waarin theater, kleinkunst en cabaret is te zien. Er is zelfs een bioscooptent en een minikermis op het terrein. Als je het over beleving hebt.

Optredens van bekende artiesten:

  • The Chemical Brothers
  • De jeugd van tegenwoordig
  • Kendrick Lamar
  • Limp Bizkit
  • Mark Ronson etc.

Doordat dit een 3-daagse festival is blijven de bezoekers overnachten op de camping van Lowlands. Hoewel dit super gezellig is kunnen wij ons goed voorstellen dat je klaar bent met het slapen in een tentje. Niet kunnen douchen, geen privacy, geen elektriciteit en misschien wel rotweer. Heb je behoefte aan comfort en een beetje luxe, maar wel in de buurt van het festival overnachten? Dat kan, want Interhome heeft nog voldoende appartementen beschikbaar geschikt voor 2 tot 6 personen. Kijk snel op onze website en reserveer snel, want op=op. www.interhome.nl/nederland/flevoland

Wees de eerste die dit leuk vind

Deel dit artikel: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone
Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *