Stem op Interhome voor de Zoover Awards!

Ook dit jaar is Interhome weer genomineerd voor de Zoover Awards en daar zijn we trots op. Deze publieksprijzen worden elk jaar uitgereikt aan de populairste en de beste reisorganisaties van Nederland. Door te stemmen en een cijfer te geven kunnen consumenten bepalen welke reisorganisatie een Award wint. Er zijn verschillende categorieën en binnen elke categorie is er een Award voor de populairste en een voor de beste reisorganisatie. Interhome is genomineerd in de categorie vakantiehuis aanbieder. Ook is er nog een Award voor de meest klantvriendelijke reisorganisatie.

Interhome is al 50 jaar specialist in het verhuren van vakantiehuizen en appartementen, de grootste in Europa! In onze blogpost ‘Interhome Ervaring en Beoordelingen’ lieten we al weten dat we er bij Interhome naar streven om al onze gasten een onvergetelijke vakantie te kunnen bieden en daarom nemen we de beoordelingen van onze klanten uiterst serieus. Ons callcenter staat 24/7 voor u klaar en onze lokale kantoren bieden persoonlijke service op de vakantiebestemming zelf. Wij zijn erg blij met de vele positieve reacties die we hebben ontvangen over onze service en we hopen dat veel van onze tevreden gasten zullen stemmen op Interhome voor de Zoover Awards.

Tot 23 maart 2016 kan er gestemd worden voor de Zoover Awards. Door te stemmen kunt u kans maken op één van de drie vakantiepakketten van Fonq.nl, t.w.v. €300.

Awards_v2_728x90

Wees de eerste die dit leuk vind

Deel dit artikel: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone
Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *