Interhome is genomineerd voor een Zoover Award

Stem op Interhome voor een Zoover Award!

In 2015 bestaat Interhome 50 jaar. In 1965 wordt in Londen Swiss Chalet opgericht door de Zwitserse ondernemers Bruno Franzen en Werner Frey. Al snel werd de eerste buitenlandse vestiging geopend in Nederland. In Amstelveen om precies te zijn. Daarna ging het snel met de onderneming en werden er ook vakantiehuizen in de rest van Europa aan het aanbod toegevoegd. De onderneming werd omgedoopt tot Interhome. Nu, 50 jaar later, bestaat het aanbod uit bijna 34.000 huizen in 31 landen.

Het huren van een vakantiehuis wordt steeds populairder. Men is steeds vaker op zoek naar alternatieven voor de grote toeristenhotels. Men is op zoek naar authenticiteit en wil een omgeving of een stad beleven zoals de lokale bevolking dat doet. De huizen en appartementen van Interhome zijn meestal van lokale eigenaren en daarmee bevindt men zich midden tussen de lokale bevolking. In plaats van een druk hotel aan de Ramblas in Barcelona zit je in een sfeervol appartement, een paar straten verderop. Na een lange dag slenteren door de stad is het dan ook heerlijk ‘thuis komen’ in je eigen huiskamer. Dat biedt een stuk meer comfort en sfeer dan de lobby van het hotel.

Misschien herken je dit plaatje ook wel: je moet in het hotel al vroeg uit de veren om je te melden bij het ontbijtbuffet van de eetzaal. Daarna wil je lekker bij het zwembad gaan liggen, maar de meeste stoelen zijn al gereserveerd met een handdoek van de andere vakantiegangers. In een vakantiehuis met zwembad heb je dat probleem niet.

Inmiddels bestaat Interhome dus al 50 jaar. Al 50 jaar staat het voor Zwitserse kwaliteit en optimale service op al haar bestemmingen en in al haar vakantiehuizen en appartementen. En dat heeft zich geuit in deze nominatie voor een Zoover Award in de categorie Vakantiehuizen. Alleen de nominatie is al een enorme eer, aldus Thijs van Oss, country manager bij Interhome. Maar nu we eenmaal genomineerd zijn willen we ons jubileumjaar natuurlijk maar al te graag opluisteren met deze felbegeerde award.

Stem dus via deze link op Interhome voor een Zoover Award in de categorie ‘Vakantiehuizen’ en maak daarmee ook kans op een leuke prijs. Er worden 5 iPads verloot onder iedereen die stemt.

Zoover Award

Wees de eerste die dit leuk vind
Deel dit artikel: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Over Stijn Jansen

Geboren in de jaren 80 in Oosterhout, midden in het mooie Brabantse landschap vlakbij Breda. Sportief ingesteld, waterpolo is de grote favoriet. Werkzaam in de recreatiebranche. Begonnen in 1995 als all round medewerker bij de Efteling, via diverse bedrijven als Duinrell, ID&T en Stena Line, nu werkzaam als commercieel manager bij Interhome. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar en het is mooi om daar elke dag mee bezig te kunnen zijn. Ik ben in november 2013 begonnen bij Interhome en werd verrast door het veelzijdige aanbod. Elke dag dat ik met het aanbod bezig ben krijg ik weer zin om op vakantie te gaan.
Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>