Het festivalseizoen is begonnen!

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het festivalseizoen officieel van start is gegaan! De kaartverkoop is volop aan de gang en pleinen, stranden, meren en parken zullen omgetoverd worden voor optredens van wereldberoemde artiesten, bands, nieuwkomers of locals.

Naast de Nederlandse en Belgische festivals kun je ook elders in Europa heel wat festivalplezier beleven! Wat dacht je van Italië, Spanje, Frankrijk en Zwitserland.

muziekfestival

VIP alarm en insiders
Terwijl de Amerikaan Chick Corea zijn 75e verjaardag viert op het Umbria Jazz Festival in Perugia, Italië, zal de singer-songwriter Bastian Baker op het podium verschijnen tijdens het prestigieuze Montreux Jazz Festival in West-Zwitserland.

Verwacht wordt dat Carlos Santana een bijzonder optreden zal neerzetten op het Starlite Festival in Marbella, Spanje. Liefhebbers van klassieke muziek kunnen hun hart ophalen bij Red Priest tijdens de Musikalischer Sommer in Ostfriesland, Duitsland.

Ook in Frankrijk zullen grote internationale artiesten te zien zijn zoals Vandal in Biarritz, Papa Style in Bordeaux, Elton John in Argeles sur Mer, Klingande in Cannes of Jean Michel Jarré in Nîmes.

“Ik kan me het openlucht concert van de charismatische tenor Luciano Pavarotti in Londen nog goed herinneren. En de Rolling Stones in Zürich, toen mijn collega bijna flauwviel door alleen al te kijken naar Barry. Of het concert met Zucchero (de Italiaan) in Locarno, waar ik het hele Piazza Grande voelde trillen. Het is geweldig om een passie zoals muziek te delen met zo veel goed gehumeurd mensen.”

Enthousiast geworden? Boek alvast uw appartement of vakantiehuis bij Interhome.

Wees de eerste die dit leuk vind
Deel dit artikel: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone
Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>