Ga voor de top!

Geen zin in een strandvakantie? De vakantie doorbrengen in de Alpen is een verfrissend alternatief.

Franse Alpen

In de zomer trekken niet alleen sportievelingen naar de bergen voor een avontuurlijke trekking, een alpine wandeling of mountainbiketocht. Ook nieuwkomers, die anders de hete zomermaanden zouden besteden aan luieren op het strand zullen hier aan hun trekken komen.

Er zijn geen saaie landschappen. Nergens heeft de natuur meer te bieden: sprankelende meren, weelderige bloemenweiden, weilanden met grazende koeien, schapen en geiten.
De besneeuwde toppen en gletsjers zoals in Zermatt (CH), Engelberg (CH), Saas Fee (CH), Kaprun (A) en Zugspitze (D) zorgen ervoor dat je het hele jaar door kunt skiën.

Zelfs voor degenen die liever in het dal blijven is er genoeg te beleven. Op veel plaatsen worden er spa en wellness faciliteiten aangeboden om lekker te ontspannen of outdoor sporten zoals paragliding, kanoën, nordic walking en klauteren in de rotsen. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven.

Anita Baechli

PS: Interhome biedt een breed scala aan “vakantie toevluchtsoorden.” Ontdek het zelf!

Wees de eerste die dit leuk vind
Deel dit artikel: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone
Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>